Instant Gaming EU
 
 

Köp Cranked Up

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Försök att rädda Mr Mug, din favoritkaffe, i Cranked Up, ett utmanande och galet plattformsspel. Prova dess olika spellägen, med 50 nivåer i två olika världar i kampanjläget för en spelare.



    Styr donuten på det klassiska sättet i ett plattformsspel med normal svårighetsgrad. Dessutom har spelet skapat en svårighetsutmaning, som ändrar kontrollen helt och hållet och erbjuder ett klyvbart system med raketer som gör att du kan röra dig framåt. För att manövrera din donut på rätt sätt måste du aktivera rätt raket vid rätt tidpunkt med hjälp av din handkontroll.



    Du kan också spela olika spellägen, till exempel Adventure, där du går igenom spelets nivåer i ett försök att rädda Mr Mug och samla in sockerburkar. Genom att göra det kommer du att låsa upp de berömda gömda munkarna.



    I Chrono-läget kommer du att förbättra din raketkontroll på bästa möjliga sätt. Få olika medaljer genom att besegra brons-, silver- och sedan guldspöken. Spela mot resten av världen och få de bästa tiderna för att placera dig högre upp på stegen.



    Cranked Up, har ett spelläge tillgängligt för de mest hänsynslösa spelarna som heter Floor is Lava. När du har avslutat en miljö för första gången låser du upp det här läget, och om du rör golvet kommer din donut att kokas omedelbart. Detta specialläge erbjuder olika nivåer från de ursprungliga.

    Läs mer

    De bästa priserna för Cranked Up

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Cranked Up

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev