Instant Gaming EU
 
 

Köp Big Farm Story

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Utforska världen, odla grödor och skapa hantverk på Big Farm Story. Bygg ditt eget samhälle med vänner medan du skapar din drömgård.



    Ditt mål är att återuppbygga din morfars gamla gård och ge den dess forna glans tillbaka. Var en hjälpande hand och nå ut till dina grannar medan du fullföljer deras önskemål och berättelser. Du kommer att kunna skörda grönsaker, samla resurser och tillverka allt du behöver för att nå dina mål.



    Big Farm Story Låter dig spela med dina vänner i ett lokalt samarbete, medan en av er spelar som spelets karaktär och den andra som deras söta husdjur. Skaffa vänner längs vägen medan du träffar bönder från hela världen och delar dina erfarenheter.



    Var så kreativ som möjligt medan du skapar ditt perfekta hem. Designa en unik bondgård med ett brett utbud av möbler och dekorationer som du kan välja mellan. Träffa andra bybor i ditt lokalsamhälle och bli en älskad medlem av det. Benny, Sam och andra energiska karaktärer väntar på att du ska få träffa dem och dela sina historier med dig.



    Gör framsteg med din karaktär medan du höjer nivån på en mängd olika färdigheter som hjälper dig i dina äventyr. Medan du följer handlingen samlar du klistermärken som gör att du kan välja de färdigheter som passar dig bäst. Bli den bästa bonden eller en mästerkock, beslutet är upp till dig att fatta beroende på din spelstil.



    Glöm inte att ta väl hand om dina bondgårdsdjur medan du föder upp kor, höns och alpackor. Hitta sällsynta raser, vårda dem och klappa de bedårande djurbarnen. Res och utforska världen med din alldeles egna söta pälsvän. Gå tillsammans på fredliga äventyr och hitta nya upptäckter och skatter. Du kommer att kunna plocka svamp eller samla blommor medan du njuter av den vackra naturen och landskapen.

    Läs mer

    De bästa priserna för Big Farm Story

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Big Farm Story

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev