Instant Gaming EU
 
 

Köp Toodee and Topdee

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Inget spel kommer att förändra ditt perspektiv som Toodee and Topdee. Som namnet antyder är det här ett hybridspel mellan plattformsspel och pusselspel med en toppstyrning. Du spelar två förtjusande seriefigurer, Toode och Topdee, som måste samarbeta för att klara varje nivå.



    Varje karaktär har sitt eget unika spelarperspektiv som du kan växla mellan. I Toodees vy förvandlas spelvärlden till ett 2D-plattformspel där du måste springa, simma eller hoppa från en höjd till en annan. I Topdees vy blir spelvärlden ett 3D-pusselspel i 3D uppifrån och ner där du kan flytta runt block till olika positioner. När du byter till Toodee kan blocken bli plattformar som du kan hoppa på. Du behöver båda vännernas perspektiv för att övervinna djävulskt komplicerade utmaningar, samla in föremål på kartan och klara varje nivå.



    Världen anpassar sig snabbt till vilket perspektiv du än använder. Fiender som är 2D i Topdees vy blir 3D i Topdees vy. Vatten som är platt i 2D flyter runt i 3D. Till och med bossar ändrar sitt beteende när du spelar den ena eller den andra karaktären. Det finns inget liknande som Toodee and Topdee. Du måste spela det för att förstå. Och även om det kan ta en minut att lära sig att spela, kan det ta ett tag att bemästra det!

    Läs mer

    De bästa priserna för Toodee and Topdee

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Toodee and Topdee

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev