Instant Gaming EU
 
 

Köp Haven Park

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Hjälp till att återuppliva din mormors park i Haven Park, ett gulligt, kort och sött utforskningsspel om vad som verkligen är viktigt i livet. Du spelar Flint, en ung fågelpojke som har tagit på sig att ta hand om en naturpark åt sin åldrande mormor.



    Vandra genom ett vackert naturreservat i 3D fyllt av natursköna vägar och campingplatser. Eftersom det är ditt jobb att göra platsen lockande för campare, prata med campare och ta reda på vad de behöver för att göra sin vistelse värd att ha. Inled roliga små konversationer och ge dig ut på resor för att uppfylla önskemål. Samla in föremål som du behöver för att uppnå mål eller för att bygga nya saker. Skapa dina campingplatser som besökare kan använda. Reparera trasiga lanternor, staket och skyltar så att din park håller sig i skick. Lär dig färdigheter som gör dig ännu mer användbar för parken.



    Haven Park är ett utforskningsspel, så du blir belönad bara genom att se dig omkring och hitta nya vägar att färdas på. När du vandrar runt i öparadiset hittar du några enkla pussel att lösa och upptäcker små hemligheter längs vägen. Kanske finns det en skatt gömd någonstans?



    Haven Park är ett härligt spel där du kan tillbringa några timmar med att lära känna excentriska karaktärer och koppla av i naturen. Dessutom får du hjälpa din mormor, och det är en belöning i sig.

    Läs mer

    De bästa priserna för Haven Park

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Haven Park

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev