Instant Gaming EU
 
 

Köp There Is No Game: Wrong Dimension

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Om du klarar av en hel del absurditet i ett pusselspel med peka-och-klicka-princip är There Is No Game: Wrong Dimension ett spel för dig. Det är ett 2D-komedieäventyr som river ner den fjärde väggen och du kastas in i ett spel som aktivt ber dig att sluta spela. Om du framhärdar introduceras du till ett självmedvetet program som heter Mr Glitch, som tillkännager sin avsikt att göra ... något med världen. Det är upp till dig att ta reda på vad medan du rör dig från ett videospelsuniversum till ett annat.



    There Is No Game testar och retar dig med fåniga och kreativa pussel som du löser genom att tänka utanför boxen. Om du inte kan det, ger ett ledtrådssystem dig verbala och icke-verbala ledtrådar för att hjälpa dig. Du kommer också att njuta av referenser till bättre spel som Legend of Zelda och Day of the Tentacle. Spelet gör också gällande att det är ganska kort, så du kommer att ha tid att spela bättre rollspel där ute.



    There is no Game: Wrong Dimension tar dig med på en rolig lek som kommer att få dig att skratta åt alla håll under hela spelets gång. Om du gillar spel med självmedvetna, absurda och fyllda av parodier är detta icke-spel en vinnare!

    Läs mer

    De bästa priserna för There Is No Game Wrong Dimension

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om There Is No Game: Wrong Dimension

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev