Eneba COM
 
 

Köp Dust to the End

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Dust to the End utspelar sig i en postapokalyptisk öken och är ett strategispel med rollspel där du måste handla och byta med de sista människorna som finns kvar för att återuppbygga något som liknar ett samhälle.



    Utforska en ödemark efter kärnvapenkriget där mänskligheten har tillbringat årtionden i underjordiska skyddsrum och nu börjar återkolonisera. Men det dröjer inte länge förrän historien börjar upprepa sig. Fraktioner uppstår och krigsherrar kommer till makten och slåss om rätten till mark, mat och resurser. Det verkar som om inte ens ett kärnvapenkrig kan sätta stopp för mänsklighetens girighet och behov av kontroll.



    Som en del av en handelskaravan måste du på något sätt manövrera dig igenom dessa konfliktfyllda grupper. Vandra genom en vild, halvöppen värld fylld av bosättningar, rivaliserande köpmän och kringströvande monster. Kämpa i turordningsbaserade strider för att hålla din karavan säker. Välj mellan nio olika vapentyper och dussintals förmågor för att försvara dig.



    Hitta och handla med olika städer i ödemarken. Utforska och upptäck ruiner och bunkrar och ta med dig föremål hem som du kan handla med.



    Anlita legosoldater för att skydda din karavan. Varje nyanställd har sin egen personlighet och unika önskemål. Håll dem nöjda för att hantera moralen i hela gruppen.



    Slutligen kan du utveckla din bosättning på Dust to the End. Skapa fabriker och andra anläggningar för att generera varor och inkomster. Anställ bra folk för att driva dina företag. Med tur och ansträngning kan du skapa ditt handelsimperium i denna skoningslösa ödemark.

    Läs mer

    De bästa priserna för Dust to the End

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Dust to the End

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev