Instant Gaming EU
 
 

Köp Black Book

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Black Book tar dig med på en fantasiresa genom en mörk värld som är genomsyrad av slavisk mytologi. I denna fusion mellan ett kortbaserat rollspel och ett äventyrsspel spelar du en ung flicka vid namn Vasilisa, en ung häxa som ska gifta sig. Men när hennes fästman dör på ett mystiskt sätt kastar hon bort allt för att söka efter den svarta boken. Boken är en kraftfull och ohelig artefakt som sägs ge en önskan till den som kan avslöja dess sju sigill. Vasilisa reser sedan runt på landsbygden, hjälper vanligt folk och driver ut demoniska krafter medan hon strävar efter sitt mål.



    Draw upon powerful magic forces. Kombinera kort för att skapa trollformler som du kan släppa lös mot dina fiender. Samla fler kort och färdigheter när du fortsätter ditt sökande.



    Command demonic servants. Kalla in demoner för att göra dina önskemål - kom bara ihåg att de kommer att vända sina illdåd mot dig om du låter dem vara otrötta.



    Explore the country. Din resa tar dig genom ett medeltida slaviskt landskap fyllt av sidouppdrag och pussel att lösa. Välj väl hur du interagerar med NPC:er, så kanske de kan hjälpa dig.



    Delve into Slavic Lore. Black Book är rik på slavisk folklore och mytologi, som är sakkunnigt utforskad och katalogiserad i ett uppslagsverk i spelet. Sök i spelet och upptäck så många delar av folklore som möjligt för att fylla din bok.

    Läs mer

    De bästa priserna för Black Book

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Black Book

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev