Instant Gaming EU
 
 

Köp Atrio: The Dark Wild

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Atrio: The Dark Wild är ett överlevnadsspel där du måste använda och utnyttja naturen för att driva din bas och hålla ljuset på. Du är en android som vaknar upp ensam i en postapokalyptisk värld. Du har ingen aning om vart alla människor har tagit vägen, vad ditt syfte är eller vad dessa statyer som är utspridda i området är till för. Allt du vet är att du måste återställa din bas, Station 3, och det finns bara ett sätt att göra det på.



    Du måste skapa effektiva automatiska system som håller din bas igång samtidigt som du utforskar världen omkring dig. Dessa system kommer att hjälpa till att återuppbygga stationen och hålla strömmen igång. Om du misslyckas med att upprätthålla strömmen kommer ljuset att skymma och du kommer att bli attackerad av konstiga varelser.



    På tal om varelser måste du utforska världen och jaga djur som du kan använda som material för att bygga basen. Vissa är organiska, andra är biomekaniska. Varje infångad varelse och biomaterial har någon användning för dina monteringslinjer - till och med hjortskit har någon användning för att hålla lamporna tända. Du måste vara snabb och smart för att samla in så många som möjligt.



    Atrio: The Dark Wild innehåller en dyster och rolig historia som utvecklas när du bygger din bas och utforskar den större världen. Vilka hemligheter kommer du att avslöja i denna postapokalyps?

    Läs mer

    De bästa priserna för Atrio The Dark Wild

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Atrio: The Dark Wild

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev