Instant Gaming EU
 
 

Köp Conquest of Elysium 5

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Från skaparna av Dominions 5 kommer den nyaste delen av en långvarig serie: Conquest of Elysium 5. I ett mästerligt turbaserat 4x strategirollspel med roguelike-element spelar du som en av de fantasy-baserade fraktioner som försöker utforska och erövra landet Elysium innan dina rivaler kan göra det.



    Välj mellan en av många fraktioner, var och en med unika spelmekaniker och mål. Om du är en av druiderna är ditt mål att skapa ditt skogskungarike för att få resurser och befalla skogens hantlangare, utan att någonsin behöva gruvor. Om du däremot är en av dvärgarna kommer gruvdrift att vara ditt fokus, och du kommer att använda dina resurser för att förbättra dina dyrbara inhyrda enheter. Varje fraktion har sina egna specialenheter. Troll skulle anlita goblins och jättar, magiker skulle använda automatoner och så vidare.



    Conquest of Elysium använder en rutnätsbaserad karta, men den är inte på ett enda lager. Spelet har tio olika plan för dig att utforska, inklusive en inferno nivå och ett himmelrike som du kan ta dig till genom att klättra uppför berg, bönstänger och regnbågsbroar.



    Med sina strategiska strider, slumpmässiga händelser, trollformler och sin enorma procedurellt genererade karta kommer Conquest of Elysium 5 att ge dig timmar av speltid som ägnas åt att utforska, samla resurser och hantera din växande armé för att överleva i vildmarken. Kommer du att skapa ditt nya rike i Elysium, eller kommer fraktionerna att mala dig till stoft?

    Läs mer

    De bästa priserna för Conquest of Elysium 5

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Conquest of Elysium 5

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev