Instant Gaming EU
 
 

Köp Ambition: A Minuet in Power

  • PC
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ambition: A Minuet in Power, får du chansen att ta din del av rikedom och inflytande bland den parisiska eliten. Ambition  är en visuell roman med inslag av social förvaltning och placerar dig i livet för en ung kvinna som är ny i Paris. Du förs till din älskade fästmans hem, men upptäcker att han har gått under jorden efter att ha retat upp några mäktiga fiender. Övergiven och desperat måste du hitta ett sätt att överleva i detta hänsynslösa samhälle.



    Manövrera dig genom intriger, romantik och skandaler i 1800-talets Frankrike. Planera ditt veckoschema och med vems sällskap du ska tillbringa din tid. Delta i överdådiga fester för att mingla med eliten och de mäktiga, ta del av deras hemligheter och byta ut denna information mot makt och gunst. Om du kan charma och fånga adelsmännens hjärtan kan du skapa dig en del rikedom och makt i det höga samhället.



    Samtidigt bör du vara försiktig; din uppgång kommer inte att gå obemärkt förbi. Fiender finns det gott om i det parisiska samhället, och de kommer att dra ner dig om du inte är försiktig. Och se till att du förblir trovärdig med ditt skvaller. Reta upp fel personer och du kan hamna i mötet med giljotinen i stället.



    Ambition: A Minuet in Power kommer att presentera dig för en rad minnesvärda karaktärer, var och en med sin egen agenda. Vem kommer du att lita på? Fader Sidotti, den världsliga prästen? Den djärva korpralen Thomas-Alexandre Dumas? Den passionerade revolutionären Antoine de Saint-Just? Eller kanske din bortsprungna fästman, baron Armand de Marbo? Valet är ditt, och konsekvenserna likaså.

    Läs mer

    De bästa priserna för Ambition A Minuet in Power

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kommentarer om Ambition: A Minuet in Power

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev