Instant Gaming EU
 
 

Köp Mayhem Brawler

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Spela en polis med superkrafter som tar sig an de värsta brottslingarna på gatorna i Mayhem Brawler. Mayhem Brawler är ett gammaldags beat 'em up-arkadspel med ett modernt utseende där de tre bästa poliserna i organisationen Stronghold ställs mot stadens största hot.



    Choose your character. Spela som någon av de tre huvudpersonerna: Star, en kvinna som kan utföra snabba attacker och telekinetiska bedrifter; Trouble, en grinig gammal slagskämpe med mustasch och Dolphin, en gråhudad jätte som kan gripa och kasta motståndare.



    Beat up the bad guys. Det blir inte lätt att upprätthålla lagen på dessa elaka gator. Du måste inte bara ta upp kampen mot gatubrottslingar, utan även mot varulvar, gatuassistenter och bokstavliga företagsvampyrer. Slå dig fram genom 30 olika hantlangare och 12 bossar. Plocka upp vapen, kasta föremål, skjut med pistoler, gör vad som helst för att vinna. Spela solo eller med vänner genom lokal co-op.



    Control your story. Gör val som avgör vilket av tre unika slut du får.



    Live in a comic book. Med sin grafiska romanestetik får Mayhem Brawler dig att känna dig som om du kämpar på sidorna av en superhjälteserie. Välkommen till Mayhems universum!

    Läs mer

    De bästa priserna för Mayhem Brawler

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Mayhem Brawler

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev