Instant Gaming EU
 
 

Köp Cosmo's Quickstop

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Förvalta en intergalaktisk bensinstation i Cosmo’s Quickstop, ett roligt spel där du betjänar utomjordingar och rymdskepp av alla slag. Håll stationen igång genom att utföra dagliga sysslor och göra dina kunder nöjda, men dessa krävande utomjordingar kommer att få dig att arbeta i en rasande takt.



    Du är den senaste utomjordiska anställde på Cosmo's Quickstop. Det finns inte många jobb för din sort så du är fast med det här jobbet. Som den nya killen står du inför en oändlig uppgift att jonglera med sysslor, från att pumpa bränsle till rymdskepp till att städa glorprummet. Du måste multitaska för att klara av allt.



    Tack och lov behöver du inte möta det ensam. Du kan spela Cosmo's Quickstop i lokalt samarbetsläge med en vän i delad skärm eller gå till Remote play på Steam.



    I kampanjläget kan du förvandla din nedgångna station till den mest trafikerade och mest besökta bensinstationen i hela galaxen. Uppgradera dina anläggningar och lägg till bekvämligheter som snackbarer och presentbutiker. Utöka din bensinstation, få in fler turister och se hur pengarna rullar in. Och i takt med att du blir bättre med dina bekvämligheter låser du också upp nya förmågor som kan hjälpa dig att tjäna mer - om du kan hålla igång med sysslorna. Allt är familjevänligt och roligt i Cosmo’s Quickstop.

    Läs mer

    De bästa priserna för Cosmo's Quickstop

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Cosmo's Quickstop

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev