Instant Gaming EU
 
 

Köp Sunshine Heavy Industries

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Sunshine Heavy Industries är ett 2D-pussel- och ledningsspel där du får styra ett företag som designar och bygger rymdskepp. Designa stjärnskepp för kunderna och bygg dem i tid. Känn pressen när kraven kolliderar med budgetbegränsningar och din frimodiga affärspartner gör de sämsta möjliga avtalen med rymdpirater.



    Starships galore. Bygg vilket rymdskepp som helst av över 100 olika delar. När dina beställningar blir svårare använder du dussintals delsystem för att hjälpa dig att bygga dem enligt specifikationerna. Pusslet består i att uppfylla kundernas förväntningar samtidigt som du får ditt rymdskepp att fungera. Hur kan du göra ett skepp med stor kabinkapacitet och samtidigt transportera radioaktivt material? Du måste hitta kreativa lösningar för att bygga dina fartyg.



    Space Entrepreneur. Driv ditt rymdvarvsföretag och bygg fartyg samtidigt som du sparar så många krediter som möjligt. Håll din bokföring i balans och ditt företag lönsamt oavsett vad som händer. Du kan också tävla med andra entreprenörer på online leaderboards.



    A charming story. Njut av mer än 50 berättelsenivåer, och fler kommer med varje patch!



    Njut av den söta och knasiga utomjordiska skådespelerskan i Sunshine Heavy Industries även när du kämpar för att hålla ditt stjärnskeppsföretag flytande. Se upp för de där rymdpiraterna!

    Läs mer

    De bästa priserna för Sunshine Heavy Industries

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Sunshine Heavy Industries

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev