Instant Gaming EU
 
 

Köp Unplugged

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Gör dig redo att rocka loss med dina luftgitarrkunskaper i UNPLUGGED, ett rytmspel i VR som inte kräver någon annan periferi för att spelas. Du kan framföra de största och mest populära låtarna med bara dina fingrar och VR-headsetet.



    Istället för att använda en gitarrkontroll behöver blivande rockgitarrister bara kartlägga sina fingrar med hjälp av spelets handspårningsteknik. Därifrån flyttar spelarna sina fingrar i enlighet med de ackord som anges på skärmen. Du kan sedan börja spela dina favoritlåtar med hjälp av endast dina händer.



    Upplev rock and roll från fem decennier av låtar, gitarrer och kända namn. Välj mellan en samling gitarrer, inklusive Explorer, Les Paul och sexsträngade gitarrer i Strat-stil. Spela favoritlåtar från legender som Weezer, Ozzy Osbourne och The Offspring. När du gör framsteg kan du låsa upp fler låtar och spelställen. Du kan också tjäna gitarrer som används av dina favoritband.



    Så sätt på dig headsetet, välj din favoritgitarr och förstärkare och hoppa upp på scenen. UNPLUGGED är din chans att bli en rocklegend!

    Läs mer

    De bästa priserna för Unplugged

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Unplugged

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev