Eneba COM
 
 

Köp 9 Years of Shadows

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    9 Years of Shadows är en känslosam berättelse om en kvinnas sökande efter vad som har hänt med de boende på ett barnhem. I denna fantasy Metroidvania spelar du som Europa, en adelsdam som går ner till Talos Castle, ett före detta barnhem som på något sätt har förbannats och förvandlats till en mekanisk fängelsehåla. Tillsammans med en spöklik nalle vid namn Apino måste du ta reda på sanningen bakom de försvunna föräldralösa barnens öden.



    I denna 2D-sidscroller kommer du att ta dig fram i Talos farliga salar, slåss mot mekaniska monstruositeter och möta dödliga bossar. Utspridda i slottet finns gåtfulla målningar som fungerar som portar till andra världar. Dessa, tillsammans med dussintals påskägg för dig att hitta, kommer att hålla dig sysselsatt med att utforska hela Talos Castle.



    Som Europa svingar du en kraftfull magisk hillebard för att hugga ner fiender. Du kan också använda elementens krafter: du kan skjuta eld, kasta vattenstötar och åkalla jordens krafter för att döda fiender. Du kan snabbt byta ut rustningar för att anpassa dina krafter till vad du behöver för tillfället. Memorera fiendens attackmönster och använd dina snabba reflexer för att motverka dem.



    Musiken spelar en avgörande roll i 9 Years of Shadows. Samla musikaliska noter som är gömda i slottet och ta dem till två kompositörer, som kan använda musik för att förlänga ditt liv och dina magiska barer. Spelet innehåller musik från de kända kompositörerna Michiru Yamane (Castlevania), Manami Matsumae (Mega Man) och Norihiko Hibino (Metal Gear Solid).

    Läs mer

    De bästa priserna för 9 Years of Shadows

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om 9 Years of Shadows

    PointMan
    PointMan
    2023 čakč 20 06:04 dlcompare.com
    Hope this comes to Xbox soon. Gameplay reminds my of Castlevania.
    Hoppas att det kommer till Xbox snart. Spelet påminner mig om Castlevania.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev