Eneba COM
 
 

Köp Tormented Souls

  • PC
  • PS5
  • Switch
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Upptäck vilka hemska hemligheter som finns i ett före detta sjukhus som förvandlats till en herrgård i Tormented Souls, ett överlevnadsskräckspel i stil med Resident Evil, Silent Hill och Alone in the Dark. Du spelar en ung kvinna vid namn Caroline Walker som utreder tvillingflickors försvinnande i Winterlake, en märklig herrgård med ett oroligt förflutet. Saker och ting tar en vändning till det sämre när hon blir nedslagen och vaknar upp i ett badkar, kopplad till en skröplig medicinsk utrustning. Därifrån är det den ena hemska saken efter den andra när Caroline tvingas möta hemska monster och förvridna varelser. Kan du överleva till slutet? Kan du upptäcka herrgårdens mörka hemlighet, eller är du dömd att bli ännu en fånge?



    Du spelar ungefär som i Resident Evil och vandrar genom de skruvade korridorerna och rummen i Winterlake. Dynamiska kameravinklar gör att du kan se vad som händer, särskilt när du tvingas i strid med en av herrgårdens mörka invånare. Och du kommer att möta mardrömmar i kött och blod: rullstolsburna patienter som upptäcker dig med ljud, glödande ghouls i strålningsdräkter redo att svinga gigantiska hammare mot dig, galna syraspridande läkare, läkare med skalpeller som händer, och mycket värre.



    Var aldrig rädd, du har dina egna vapen: en kofot för närstrid och en spikpistol för exakta skott på långa avstånd. Naturligtvis är ditt största vapen ditt eget förstånd. Undvik och fly undan demonerna som vandrar i korridorerna och lös olika sinnesbrytande pussel för att ta dig vidare djupare in i herrgården. Använd de förtrollade speglar du hittar för att komma in i en alternativ dimension där du kan ändra miljön till din fördel.



    Tormented Souls är mer än en hyllning till klassiska överlevnadsskräckspel - det ger sin egen övertygande syn på vad som gör dessa spel skrämmande. För att komma in och vara välkommen i Winterlake. Stanna bara inte för alltid.

    Läs mer

    De bästa priserna för Tormented Souls

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Tormented Souls

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev