Instant Gaming EU
 
 

Köp Cloud Gardens

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Hjälp naturen att återta sin mark på Cloud Gardens. Använd hundratals kasserade föremål och skapa unika konstruktioner och hjälp till att återskapa naturens skönhet genom att låta frön växa över det rostiga stålet.



    Du kan välja din egen väg och resa själv i ett avkopplande spel där det inte finns några egentliga mål, och utforska möjligheterna i sandlådeläget. Eller kanske tigger du en kampanj med flera kapitel, där ditt huvudmål är att hitta balansen mellan naturens blomstring och det tillverkade landskapet. En tågstation, en kyrkogård, en park eller till och med en övergiven brygga är några av de scenarier du kan välja för att hjälpa naturen att växa.



    Spelet handlar om utmaningar och att ha roligt inne i sandlådeläget. Ett spel utan frustration, där trädgårdssimulering, pusselspel och landskapsbyggande är det som ger dig tillfredsställelse. Cloud Gardens uppmuntrar din kreativitet och motiverar dig att komma på egna lösningar. Använd dess mycket intuitiva användargränssnitt och hantera objekt, lägg till växter eller ta bort befintliga växter för att göra det lättare för dig.



    Dela dina loopingvideor med andra trädgårdsmästare över hela internet och gå med i den livliga gemenskapen.

    Läs mer

    De bästa priserna för Cloud Gardens

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Cloud Gardens

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev