Instant Gaming EU
 
 

Köp El Shaddai ASCENSION OF THE METATRON

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    El Shaddai ASCENSION OF THE METATRON är ett visuellt mästerverk. Den släpptes ursprungligen 2011 av crim CO och är en fröjd för dina visuella och auditiva sinnen. Det är en otrolig blandning av 2D-liknande plattformsaction med en vacker färgad 3D-värld i en exceptionell miljö. Från det ögonblick du börjar tills det slutar är det en ständigt föränderlig ändlös visuell upplevelse.



    Spelet förändras på ett organiskt sätt medan du går vidare i ditt äventyr, i en mycket konstnärlig miljö som ger dig en canvasliknande värld. Världen som omger dig förändras ständigt på ett imponerande, innovativt och kreativt sätt.



    Spelet har grundläggande handlingskommandon som hopp, attack, vapenstöld och vakt. Men det kommer att visa sig för dig vara mer komplext än vad det ser ut att vara. Vem som helst kan gå in i spelet och njuta av det utan att behöva guider eller genomgångar, men om du är redo att behärska det erbjuder spelet en mycket exakt och behaglig timingbaserad actionupplevelse. Som skaparna sa är spelupplägget tänkt att vara enkelt men djupgående. Dessa var noggrant skapade mekaniker, för att ge bästa möjliga spelkänsla. En av dessa mekaniker är offense defense-systemet.



    Ett av de utmärkelser som den här titeln fick är utmärkelsen Future Game of the Show på Tokyo Game Show 2010. Dessutom fick spelets manus ett guldomnämnande på Internet Buzzword Awards 2010, för sina fantastiska karaktärsrepliker. Medierna diskuterade också dess unika koncept och känslan av att vara före sin tid, även spelets originella estetik.

    Läs mer

    De bästa priserna för El Shaddai ASCENSION OF THE METATRON

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om El Shaddai ASCENSION OF THE METATRON

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev