Eneba COM
 
 

Köp The Frosts: First Ones

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Frosts: First Ones är ett chockerande indiespel på grund av vad det utvecklas till ju längre du spelar. Våga dig in i en främmande värld och förvänta dig det oväntade, följ din väns spår för att försöka hitta honom. Överlev din väg genom det steniga berget, var försiktig med de vilda djuren och var redo att möta utomjordiska varelser.



    Från repklättring till klipphopp, in i vattenfallet, det här spelet erbjuder ett fantastiskt fantasilandskap. Följ spelets guide för att komma framåt och försöka hitta din vän jägaren. Men var medveten om att ibland kan även träden lura dig, det kan se ut som en fredlig värld, men det är det inte. Res i de frusna länderna, slåss med vargar, locka fram några vildsvin eller till och med hela ett rådjur, det är några av de funktioner som spelet har att erbjuda.



    Spelets mål är att rädda din vän och dig själv i en märklig främmande värld genom att lösa mysteriet bakom din försvunna vän. Var redo att möta invånarna i dessa kalla länder medan du utforskar vildmarken. Du kommer att behöva utforska utan någon utrustning. För att kunna bota en hjort och hennes ungar måste du visa dem vänlighet. Lura björnar, vildsvin eller vargar genom att vara smartare än dem.



    Se till att du fattar rätt beslut för att möta invånarna i denna värld, med rätt gissning av avsikter kommer du att hitta rätt väg.



    Medan du vandrar runt i denna kalla värld kommer du att njuta av Anvar Hazgalejevs originella soundtrack, som omedelbart kommer att fördjupa dig i spelet.



     

    Läs mer

    De bästa priserna för The Frosts First Ones

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om The Frosts: First Ones

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev