Eneba COM
 
 

Köp Golf Club Wasteland

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Golf Club Wasteland är en pärla. Helt unik och omöjlig att ignorera, med god stämning, bra musik och bra berättelser. Det här sinnesfrämjande spelet bjuder på fantastisk grafik och ljudspår. Spela genom ödemarken som världen har blivit, där de ultrarika använder det kvarvarande landskapet som golfbana.



    Om du någonsin velat besöka Paris är detta din chans, det kanske inte blir som du trodde, men det här spelet kommer att leverera. Avveckla historien genom förstörda monument, övergivna parker, museer eller köpcentra. Det är upp till dig att sätta ihop hela historien om hur mänskligheten föll.



    Även om spelmekaniken verkar grundläggande är den mycket underhållande tack vare scenarierna och miljön som ständigt förändras genom historien. Det mänskliga livet är utplånat och allt som återstår är detta dystopiska sportpussel för dig att bemästra.



    Denna titel, Golf Club Wasteland, har några fantastiska betyg, som 9/10 från Washington Post. Metacritic gav det betyget 79 och Playstation Universe gav det 8,5/10. Det var till och med nominerat för bästa indiegalenskap på Gamescom 2021. Du kan inte göra fel när du provar detta mästerverk, med mestadels positiva recensioner överlag.



    Redigerat av Untold Tales, de som också gav oss Aspire: Ina's Tale, som också är en högt betygsatt tittel. De specialiserar sig på att ge ditt sinne och en trevlig upplevelse överlag, men främst med dess grafik. Du kommer också att lyssna på Radio Nostalgia From Mars tillsammans med en radiodjockey med mjuk röst som kommer att hålla showen igång.

    Läs mer

    De bästa priserna för Golf Club Wasteland

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Golf Club Wasteland

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev