Eneba COM
 
 

Köp The Rewinder

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Sci-fi, äventyr, pussel och kinesisk mytologi är några av de saker som The Rewinder har att erbjuda. Det här fantastiska spelet är inspirerat av kinesisk folklore och med sitt fantastiska soundtrack kommer du att bli helt uppslukad av det. Spelet efterliknar kinesisk estetik i bläckmålningar genom att använda pixelkonst. I detta mästerverk möter du några mytologiska figurer som Spirit Wardens, Ox-head och Horse face Guardians of the Beyond och Tudi Gong, Landets väktare.



    Ditt huvudmål är att ändra tidslinjen med hjälp av 4 gudar. Du tar rollen som Yun, en ''rewinder'', som kommer att påverka människors handlingar genom att gå in i deras minnen. Du kommer att ändra historiens gång genom att använda ''sinnen'' och påverka andras ''avsikter''.



    Din huvuduppgift är att ta reda på vad som hände för sju år sedan. För det måste du följa Spirit Wardens begäran och åka till en liten by för att undersöka varför en ande inte kan reinkarnera. Den här byn blomstrade en gång i tiden med människor, men nu är den övergiven och fylld av förbittrade andar. Endast en person lever fortfarande och bor ensam i tehuset. Vem är hon och vad väntar hon på? Vart tog alla de andra byborna vägen? Det är upp till dig att ta reda på det.



    Om du fortfarande inte är övertygad omThe Rewinder, kanske de extremt positiva recensionerna överlag gör det. PCGAMMER förundras över dess obestridligt snygga och effektiva blandning av bläckmålning och pixel.art-stilar. Kotaku beundrar den vackra estetiken som är inspirerad av traditionell kinesisk konst. Låt oss inte heller glömma att denna tittel också har nominerats för bästa spel och bästa narritiv på Indieplay 2019.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Rewinder

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om The Rewinder

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev