Instant Gaming EU
 
 

Köp Webbed

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Har du någonsin velat vara en söt liten spindel? Jag antar att det är dags för dig att prova Webbed. Den här glada lilla spindeln kommer definitivt inte att skrämma eller skrämma dig på något sätt.



    Webbed är ett indie-spel som leder dig på ett äventyr för att rädda din pojkvän från en stor elak bowerbird. Du kommer att börja med att njuta av din tid med honom, göra ditt lilla nät och leka runt, tills den elaka fågeln kommer och tar honom ifrån dig. Från och med då måste du utforska den farliga vildmarken med inget annat än dina nät och ditt förstånd. Bemästra konsten att svänga nätet för att röra dig snabbare genom naturen.



    Skapa din egen väg genom att fästa nät på nästan vad som helst. Använd löv som en fallskärm, luftbubblor under vattnet eller till och med en liten skateboard för att röra dig snabbare genom världen.



    Bli vän med insekter genom att dansa med dem eller hjälpa dem när de behöver hjälp, i gengäld kanske de till och med går med i din räddningsinsats. Var medveten om att vissa av dessa varelser inte kommer att vara lika vänliga och du måste slåss mot dem för att överleva.



    På vägen glöm inte bort att mata dig själv genom att fånga små flugor och insekter med ditt nät.



    Allt detta och mycket mer i det här prisbelönta indie-spelet som garanterat kommer att bli en rolig stund.

    Läs mer

    De bästa priserna för Webbed

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Webbed

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev