Instant Gaming EU
 
 

Köp Kraken Academy!!

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Välkommen till din nya skola,Kraken Academy, även om detta inte är någon vanlig gymnasieskola. Det finns krokodiler som slukar barn, spöken som fyller konstavdelningen och kultister som möts under apstängerna.





    I denna tredagarsloop måste du lära dig elevernas och lärarnas rutiner medan du utforskar campuset. Du kommer närmare att rädda Kraken Academy för varje tidsslinga. Hjälp vaktmästaren att avveckla ett brottssyndikat eller bli detektiv, det är några av dina alternativ. Du kanske trodde att Kraken är skurken, men du måste faktiskt slå dig ihop med honom och avslöja förrädaren, som kan vara vem som helst. Att rädda världen är definitivt viktigt, men det finns en hel rad andra aktiviteter att prova på.



    Du kan också välja mellan fyra olika klubbar som du kan gå med i. Drama, musik, sport och konst. Du kan till och med bli en stjärna i Dramaklubben, men var medveten om att den är full av snobbar. Nåja, om du inte kan slå dem så gå med i dem. Kanske kan du försöka klara av några utmaningar för Sportklubben och bli en krigare. Om du vill bli konstnär kan du uttrycka din kreativitet i konstklubben och visa upp dina färdigheter på en utställning. Musikklubben har det mest edgiest rockbandet, så du kanske också vill prova på det. På din resa, i Music Club, kommer du att träffa Vladimir, den vackra pojken som ständigt har hysteriska fangirls som avgudar honom. Eller Broccoli Girl, en trummis som inte verkar kunna glömma sitt ex. Detta är inget permanent beslut, så oroa dig inte för det. Varje gång du loopar kan du välja en annan. Det finns många knasiga karaktärer i Kraken Academy.



    Så vad väntar du på? Ta din magiska tidsreseamulett, sätt på dig uniformen och lyssna absolut inte på rösterna i ditt huvud som säger att det är en dålig idé. Ha bara roligt påKraken Academy!

    Läs mer

    De bästa priserna för Kraken Academy!!

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Kraken Academy!!

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev