Instant Gaming EU
 
 

Köp Timberborn

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Människorna misslyckades med att överleva på vår planet, och deras eget sätt att leva ledde till deras förintelse. Många arter har överlevt deras undergång, och de har anpassat sig tillräckligt bra till de nya omständigheterna. Du kommer att styra en av dem för att se hur långt den kan klara sig i den torra ödemarken som nu är planeten, och det är ingen annan än bävrar. Ja, Timberborn sätter dig i kontroll över en av två olika bäverfraktioner och utmanar dig att bygga en civilisation. Välj mellan Folktails, en grupp miljövänliga gnagare, och de mödosamma Iron Teeth, som är mer inriktade på framsteg till varje pris.



    Du måste samla in resurser och bygga upp en bosättning med hjälp av timmer. Bäverns kunskaper i ingenjörskonst kommer att vara avgörande för dina framsteg. Naturligtvis kommer världen på Timberborn inte att göra det lätt för dig, och du kommer att behöva hantera en säsongscykel samt en dag/natt-cykel. Ditt folks välbefinnande är av yttersta vikt, så det kommer att vara ett måste att lagra varor för att ta sig igenom torrperioden. Det ständiga hotet om återkommande torka kommer att kräva att du utformar ett komplext system för vattenteknik för att hålla dina grödor och de närliggande skogarna vid liv för att ha tillräckligt med resurser till hands. I takt med att du bygger en större bosättning och befolkningen ökar kommer deras krav också att öka, och du måste tillfredsställa deras behov.



    Timberborn har ett stort antal kartor och scenarier att utforska, men du kan också skapa nya med en komplett editor som ingår i spelet och dela dem med andra spelare. Vem har sagt att bävrar inte kan bygga en stad på egen hand?

    Läs mer

    De bästa priserna för Timberborn

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Timberborn

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev