Instant Gaming EU
 
 

Köp ATOM RPG Trudograd

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    ATOM RPG Trudograd är ett turbaserat rollspel som utspelar sig i det postapokalyptiska Sovjetunionen. Inspirerat av andra titlar som Baldur's Gate, Wasteland och Fallout.



    Sovjetunionen och västblocket förstörde varandra i ett kärnvapenkrig för 22 år sedan. Samhället kollapsade, tekniken skickades tillbaka och miljontals människor dog. Som medlem av ATOM har du till uppgift att skydda de postapokalyptiska resterna av mänskligheten.



    Du har skickats till den farliga sovjetiska ödemarken för att avslöja viss information om ett nytt hot. Det är absolut nödvändigt att utföra detta uppdrag eftersom det hotar att förgöra de återstående människorna på planeten.



    Ditt huvudmål i ATOM RPG Trudograd är att våga dig in i en gigantisk postapokalyptisk metropol som genomgått tester av nukleär utplåning och social kollaps. Det är där du kommer att hitta nyckeln till att rädda mänskligheten.



    Spelet låter dig börja med en ny karaktär eller fortsätta som din ATOM RPG-karaktär. Men inte innan du har besegrat den sista bossen i ATOM RPG och laddat upp den sparade filen till Trudograd, via den hjälpsamma menyn.



    Från en snöig postapokalyptisk megapolis till sovjetiska militärbunkrar erbjuder spelet mer än 40 timmars speltid och 45 befolkade platser i en öppen värld. Det finns många fler mystiska platser för dig att upptäcka.



    Skoningslösa mutanter, legosoldater och många fiender finns tillgängliga på de över 30 platser som endast är avsedda för strid.




    • Mer än 300 karaktärer väntar på dig med sina unika porträtt och egenskaper.

    • Ett stort antal uppdrag, som når upp till mer än 200 stycken, varav de flesta har flera lösningar och utgångar.

    • Ett brett utbud av vapen med mer än 75 vapenmodifieringar som du kan anpassa.



    Använd någon av de 3 unika exoskelettpansardräkterna i sovjetstil för att skydda dig, med mer än 20 möjliga kombinationer av modifikationer som anpassar sig till din spelstil.



    Detta är bara några av spelets funktioner, det roliga har inte ens börjat än.

    Läs mer

    De bästa priserna för ATOM RPG Trudograd

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om ATOM RPG Trudograd

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev