Eneba COM
 
 

Köp ATOM RPG: Post-apocalyptic indie game

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    ATOM RPG: Post-apocalyptic är ett rollspel som utvecklas och publiceras av den indie-studion ATOM Team. Spelet är inspirerat av klassiska isometriska rollspel, som de ursprungliga Fallout-spelen, och utspelar sig i en postapokalyptisk värld som ödelagts av ett kärnvapenkrig.



    I spelet tar spelaren på sig rollen som en sovjetisk agent med uppgift att undersöka en hemlig militärbas i Sovjetunionens öde ödemarker. Spelet erbjuder en stor öppen värld att utforska, fylld av farliga mutanter, banditer och andra faror som spelarna måste navigera för att slutföra sitt uppdrag.



    Spelets stridssystem är turordningsbaserat och taktiskt, där spelarna måste använda skydd, smygande och olika vapen och verktyg för att besegra sina fiender. Spelet innehåller ett stort antal vapen, från provisoriska närstridsvapen till kraftfulla skjutvapen och experimentella energivapen.



    ATOM RPG: Post-apocalyptic indie game har ett djupt system för karaktärsanpassning, vilket gör att spelarna kan skapa sina egna unika karaktärer genom att välja deras startattribut, färdigheter och förmåner. Spelare kan också anlita NPC:er som kan ansluta sig till deras grupp och hjälpa till i strid och utforskning.



    Spelets grafik har en retrokänsla, med pixelerade karaktärer och miljöer som framkallar en känsla av nostalgi för klassiska rollspel. Musiken och ljudeffekterna, komponerade av det ryska postpunkbandet Konstantin Nikolsky (Shortparis), bidrar också till spelets uppslukande atmosfär.



    ATOM RPG: Post-apocalyptic indie spelets berättelse är engagerande och fylld av minnesvärda karaktärer och oväntade handlingsvridningar, vilket ger en rik och övertygande berättelseupplevelse. Spelet har flera slut, vilket ger spelet en hög grad av återspelbarhet och garanterar att spelarna hittar nya och spännande vägar att utforska vid efterföljande spelomgångar.



    På det hela taget är ATOM RPG: Post-apocalyptic indie game en imponerande bedrift av indie-spelutveckling, som erbjuder en engagerande rollspelsupplevelse med utmanande strider, ett djupt karaktärsanpassningssystem och en rik berättelse som garanterat kommer att fängsla spelarna. Det är en spännande och nostalgisk resa genom en brutal och oförlåtande postapokalyptisk värld.

    Läs mer

    De bästa priserna för ATOM RPG Post apocalyptic indie game

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om ATOM RPG: Post-apocalyptic indie game

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev