Instant Gaming EU
 
 

Köp METALLIC CHILD

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    METALLIC CHILD är ett hack-and-slash-spel som tar dig till Lige Stream, ett högteknologiskt laboratorium i omloppsbana runt vår planet. 1900-talet går mot sitt slut och tekniken har gått framåt mycket. Labbet är en plats där experimentella robotar testas med fantastiska resultat, men allt tar en vändning till det sämre när de startar ett uppror. Robotarna i Life Stream konspirerar för att krascha labbet in i planeten Jorden för att orsaka massiv förstörelse, men ett par enheter motstår suget att förinta sina skapare.



    I METALLIC CHILD kontrollerar du Rona, en robotiserad enhet som kan använda alla typer av tunga vapen för att ta itu med alla fiender som korsar dess väg. Du måste navigera genom labbets labyrintiska korridorer och förstöra alla som försöker stoppa dig. Spelet har också hack-and-slash-element, vilket gör att du kan gå in i närstrid med dina fiender och kasta dem mot varandra eller in i väggarna för att orsaka massiv skada.



    Med ett brett utbud av fiender att slåss mot och många bossar som kommer att försöka hindra dina framsteg, kommer det att visa sig vara en utmanande uppgift att ta reda på källan till upproret och sätta stopp för det i METALLIC CHILD, men med dig på Ronas kontroller kan planeten Jorden ha en chans.

    Läs mer

    De bästa priserna för METALLIC CHILD

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om METALLIC CHILD

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev