Instant Gaming EU
 
 

Köp The Signal State

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Om du vill testa dina logiska färdigheter är The Signal State det rätta valet. Det här spelet utspelar sig i en postapokalyptisk framtid och ditt mål är att återuppbygga en övergiven gård, reparera maskiner och vara en del av jordbruksrevolutionen. Lös komplexa pussel inspirerade av modulära synthesizers.



    The Signal State Använder ett enkelt drag-och-släpp-system. Men låt dig inte luras av dess enkelhet. Du måste använda hela din hjärnkapacitet för att manipulera ingångar och koppla ihop kablar i dessa unika moduler.



    Testa dina förmågor och placera dig på de konkurrerande topplistorna. Visa alla dina färdigheter i maskinviskning genom att lösa mer än 40 pussel. Spelet erbjuder 3 olika kabelrenderingsstilar och färgpaletter, så att du kan anpassa det efter dina önskemål.



    Fördjupa dig som du aldrig tidigare gjort med design från Papernoise. Han har även designat moduler för Hexinverter, Mutable Instruments och andra.



    Du kommer att kunna skapa dina egna pussel! Detta är en av de bästa funktionerna i spelet. Maxa din kreativitet i den här pusseldesignern eller prova andra spelares skapelser via Steam Workshop.



    Allt som allt är The Signal State ett briljant taktilt pusselspel som förvandlar kabeltrassel och virrvarr av modulära enheter till ett konkurrerande och utmanande logikspel.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Signal State

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om The Signal State

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev