Instant Gaming EU
 
 

Köp Homeseek

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Homeseek är ett spännande simuleringsspel där du ställs inför den råa verkligheten och vad som kan bli vår framtid om vi fortsätter att slösa med vår planets resurser. I denna kolonisimulator, som utspelar sig i en dystopisk värld där mänskliga metoder har lett till civilisationens kollaps och brist på drickbart vatten, får du leda en grupp överlevande. Ditt uppdrag är att guida dem till en plats där ni alla kan börja om från noll och återuppbygga, men du kommer att behöva möta en torr ödemark utan resurser.



    Från en liten bosättning måste du bygga alla de anläggningar du kan behöva för att forska fram ny teknik och använda de knappa resurserna på bästa sätt. Att maximera effektiviteten hos din utpost kommer att vara nyckeln till att den växer och så småningom blir en plats som kan upprätthålla ditt folk under lång tid. Varje misstag du gör när du väljer det bästa tillvägagångssättet kan ha en hög kostnad i människoliv. Resurser och tid är begränsade, och du måste använda dem på bästa sätt om du vill att dina nybyggare ska trivas.



    Homeseek innehåller två kampanjer som spänner över 9 scenarier som kommer att sätta din skicklighet och ditt omdöme på prov. Du kan uppleva dem i olika spellägen, var och en av dem erbjuder en ny utmaning på grund av olika svårigheter och villkor. Om du är ute efter en mer tävlingsinriktad upplevelse kan du hoppa in i flerspelarläget online och utmana andra spelare för att ta reda på vem som är den bästa överlevaren.

    Läs mer

    De bästa priserna för Homeseek

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Homeseek

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev