Eneba COM
 
 

Köp Age of Darkness: Final Stand

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Föreställ dig en värld som ständigt attackeras av mörkrets krafter.Age of Darkness: Final Stand är ett RTS-spel som placerar dig mitt i den världen som mänsklighetens enda hopp. Du kontrollerar den sista bastionen som står emot den obevekliga attacken från horder av mardrömmar som kommer från en ändlös dimma som har slukat världen.



    Börja med att samla resurser och utforma en strategi. Fortsätt sedan att bygga upp ditt försvar och rekrytera trupper för att försvara dig mot de monster som kommer att försöka ta sig igenom dina murar och förstöra allt. Gör dig redo för det oväntade. Den dimma som kallas The Veil döljer alla sorters fasor, och du vet aldrig vilken typ av hot som kommer att komma ut ur den eller när. Försök att hela tiden behålla ditt stadsljus, eftersom det är det enda sättet att hålla dimman på avstånd. När du går igenom varje spel kommer dina enheter att få erfarenhet och låsa upp fler förmågor, men att hålla dem vid liv kommer att vara viktigare än någonsin, eftersom antalet och variationen av monster som attackerar dig kommer att öka med tiden. Age of Darkness: Final Stand har procedurellt genererade kartor, så varje spel är helt annorlunda.



    Är du listig och uppfinningsrik nog att stoppa en ändlös svärm av monster innan de förgör de sista resterna av mänskligheten? Det måste du bevisa i Age of Darkness: Final Stand.

    Läs mer

    De bästa priserna för Age of Darkness Final Stand

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Age of Darkness: Final Stand

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev