Eneba COM
 
 

Köp Severance: Blade of Darkness

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Action-äventyrsspelet från 2001 är tillbaka igen. Severance: Blade of Darkness återvänder i en ny utgåva för att ge dig all spännande action från en av föregångarna till de bästa titlarna i genren. Med strider som liknar Dark Souls tar Blade of Darkness dig till de centrala kungadömena, som attackeras av orc-klaner på alla fronter. Ingen ras är säker från de blodtörstiga orchernas grymhet, men det finns andra hot som dyker upp i landet. Bestar och mörkrets varelser strövar runt i landet, och du måste ta striden mot dem som Iannas mästare. Allas moder har valt dig för att kämpa mot kaos, och en episk resa väntar dig.



    Välj mellan en av de fyra mästarna: Tukaram, barbaren, Naglfar, dvärgen, Sargon, riddaren, eller Zoe, amazonen. Var och en av dem svingar olika vapen och har en unik stridsstil som du måste behärska om du vill överleva ett konstant anfall av Chaosets krafter. Lär dig deras kombinationer och möt otaliga fiender i blodiga strider.



    Den här versionen av Severance: Blade of Darkness har stöd för 4K-upplösningar och har utformats för moderna maskiner, men innehållet är precis detsamma som i originalspelet från 2001. Du kommer att uppleva samma episka utmaning en gång till.

    Läs mer

    De bästa priserna för Blade of Darkness

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Severance: Blade of Darkness

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev