Instant Gaming EU
 
 

Köp COLLECTION of SaGa FINAL FANTASY LEGEND

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    COLLECTION of SaGa FINAL FANTASY LEGEND är en samling som innehåller de tre spelen i SaGa-serien (även känd som FINAL FANTASY LEGEND i västvärlden). Denna nya version av den ursprungliga rollspelsserien för GameBoy innehåller ett höghastighetsläge och andra förbättringar, men behåller originalspelens samma aspekt och spelfunktioner.



    FINAL FANTASY LEGEND tar dig med på ett episkt äventyr när du klättrar upp genom de olika nivåerna i The Tower, en plats som förbinder fyra olika världar över tid och rum. Du styr en grupp hjältar som har som mål att nå paradiset på den övre våningen, men deras resa kommer att vara farlig och de måste utforska varje nivå. De kommer att stöta på massor av monster under resan och möta dem i turordningsbaserade strider.



    FINAL FANTASY LEGEND II erbjuder en mer varierad värld och förfinad spelupplevelse än sin föregångare, samt en ny hjälteklass och en ny berättelse med fokus på gudarnas reliker.



    FINAL FANTASY LEGEND III har en unik berättelse som för en grupp hjältar genom tiden på ett speciellt skepp och lägger till ett nivåsystem till serien, så att du kan välja mellan flera klasser som kan utvecklas allteftersom du går framåt i spelet.

    Läs mer

    De bästa priserna för COLLECTION of SaGa FINAL FANTASY LEGEND

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om COLLECTION of SaGa FINAL FANTASY LEGEND

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev