BG PPC IG EN
 
 

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Skåda början på en legend. Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin är ett actionorienterat rollspel som berättar en ny historia med många av de ikoniska monstren och jobben från Final Fantasy-serien.



    Historien utspelar sig i ett namnlöst land där de fyra djävlarna tog kontroll över världens kristaller och lämnade landet åt kaos. För att uppfylla en gammal profetia samlas fyra hjältar för att dräpa själva Chaos och föra tillbaka freden till världen. Dessa Heroes of Light - Jack, Ash, Jed och Neon - måste ge sig ut på en resa för att söka svar och befria landet. Men skuggor rör sig också inom dem. Kommer de att kunna befria världen från kaosets grepp, eller kommer de bara att bidra till det omgivande mörkret?



    Du styr Jack Garland, en av de profeterade ljusets hjältar. Jack kan växla mellan olika jobb. Börja med grundläggande jobb, inklusive Duelist, Mage, Lancer och Marauder. Du kan sedan uppgradera till avancerade jobb som riddare, munk, vit magiker och dragon. Du kan till och med gå så högt upp som Expert Jobs: Void Knight, Sage, Paladin, Ninja med flera.



    Utrusta dina karaktärer med specialiserade vapen och förbered dig på att ge dig ut på uppdrag. Ett parti kan ha upp till 3 karaktärer. Du kan också spela i flerspelarläge, med upp till 3 spelare som arbetar tillsammans.



    På världskartan hittar du olika platser att besöka och utforska. Prata med NPC:er för att hitta uppdrag att uppfylla. Ställ dig mot monstren i strid i realtid. Om du kan få ner ett monsters "break gauge" till tomt kan du utföra ett avslutande drag som förvandlar dem till kristall, vilket gör att du kan skörda deras rester för att fylla på din magiska mätare.



    Världen behöver sina hjältar. Bli de ödesbestämda krigare som kommer att rädda landet från kaos. Din legend börjar nu med Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin.

    Läs mer

    De bästa priserna för Stranger of Paradise Final Fantasy Origin

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

    aj011
    aj011
    2022 guov 25 10:12 dlcompare.fr
    Tellement hâte de l'essayer !!
    Det är så spännande att prova det!
    Francisc546
    Francisc546
    2022 guov 23 00:05 dlcompare.pt
    Looks like a game I would play for sure
    Det ser ut som ett spel som jag skulle spela.
    gennyshark
    gennyshark
    2022 guov 9 14:01 dlcompare.com
    I'm a great fan of FF serie. Stranger of Paradise Final Fantasy Origin is an action RPG created in collaboration with the authors of the Ninja Gaiden and Nioh series, and represents a great new horizon for the Final Fantasy series. I cannot wait to play it!
    Jag är ett stort fan av FF-serien. Stranger of Paradise Final Fantasy Origin är ett actionrollspel som skapats i samarbete med författarna till Ninja Gaiden- och Nioh-serierna och utgör en ny stor horisont för Final Fantasy-serien. Jag kan inte vänta på att få spela det!
    Jail
    Jail
    2022 guov 7 19:18 dlcompare.fr
    Il a l'air magnifique ! Je le veux !
    Det ser vackert ut! Jag vill ha den!
    Reign
    Reign
    2022 guov 3 03:01 dlcompare.fr
    Incroyable, hâte de voir ce que le jeu vaut !
    Otroligt, jag kan inte vänta på att se vad spelet är värt!
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev