Eneba COM
 
 

Köp Midnight Protocol

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Upptäck krypterade hemligheter, överlista säkerhetssystem och hacka dig in i servrar med Midnight Protocol. Du måste hitta svaren på hur och varför du blev dossierad. Ta kontroll över en skicklig hacktivist vid namn Data och avslöja den mystiska utpressning som den tvivelaktiga regeringsgrenen har satt dig i kläm.



    Allt du behöver för att interagera med den virtuella miljön är ditt tangentbord. Midnight Protocol fördjupar dig i den digitala världen utan komplicerad hackningsmekanik. Använd ditt tangentbord som ditt huvudvapen och undvik säkerhetssystem genom att skriva kommandon. Ta moraliska beslut och respektera, eller inte respektera, människors privatliv och bankkonton. Utpressa en desperat make som försöker återskapa tvivelaktiga bilder eller hjälp polisen att spåra andra hackare. Du ändrar berättelsens gång genom att få svart, grå och vit hatt rykte.



    Skaffa ny hårdvara och nya program från den svarta marknaden för att knäcka digitala kassaskåp och utvinna sekretessbelagda uppgifter. Använd dolkar, kappor och digitala jackhammare för att motverka cybersäkerhet. Glöm inte att samla in ytterligare information om dina mål innan du börjar ett uppdrag. Det finns dussintals sidouppdrag fyllda med referenser och påskägg. Du kommer att ha många timmars innehåll i Midnight Protocol med de valfria uppdragen.

    Läs mer

    De bästa priserna för Midnight Protocol

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Midnight Protocol

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev