Instant Gaming EU
 
 

Köp Growing Up

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Spela som en tonåring och upplev hela resan på Growing Up. I det här spelet kommer du att kunna gå i skolan, träffa nya vänner, lära dig nya saker och ge dig ut på vilda äventyr. Välj en karriär, bestäm dig för var du vill arbeta och kanske till och med hitta en romantisk partner. Ditt liv, dina val!



    Njut av de handgjorda scenarierna direkt från 90-talet i ett samhälle i snabb förändring. Du har mer än 30 spännande platser att utforska tillsammans med dina kära vänner i en nostalgisk stad. Ta god tid på dig att utforska och besök kanske biografen för att se ''Dino Park'' eller köp ett band från en gatuaffär.



    Upplev unika spelupplevelser med varje karaktär du skapar. Varje annorlunda liv kommer att kräva att du möter olika utmaningar och träffar olika människor. Varje val du gör kommer att leda till ett annat resultat. Det finns ett stort antal slut och upplevelser att utforska med mer än 1000 dialograder för varje karaktär. På din resa kommer du att träffa 19 olika karaktärer vars historier utvecklas tillsammans med din. Välj att vara vänner eller kanske till och med romantiska partners.



    Spelet har ett antal intressanta system som du kan leka med. Du kommer att kunna schemalägga dina dagliga aktiviteter, ta raka A i skolan, handarbeta ditt eget sinne och dina egna anlag och många andra. Det finns mer än 200 färdigheter som du kan förvärva och som leder till en av de 42 unika karriärerna. Shoppa och anpassa din karaktär med en mängd olika föremål. Beroende på vilka färdigheter du lär dig kommer din karaktärs rum att se olika ut varje gång. Förbättra din spelupplevelse genom att låsa upp nya platser, karaktärer och till och med nya spelfunktioner.

    Läs mer

    De bästa priserna för Growing Up

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Growing Up

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev