Eneba COM
 
 

Köp Sacred Fire: A Role Playing Game

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Spela som en flykting som jagas av Rom i detta psykologiska rollspel. Sacred Fire: A Role Playing Game låter dig styra historien genom att bygga upp din viljestyrka och behärska stridstaktik. Dina val kommer att avgöra om du är en utstött eller en hjälte.



    Börja med att skapa din karaktärs kropp och sinne. Var modig och impulsiv, eller traumatiserad men begåvad i styrka. Anpassa dina egenskaper och ditt utseende för att följa den spelstil du väljer. Utforska den väg du har valt och njut av den frihet som ges dig för att tolka din egen historia. Lär dig nya egenskaper och utvidga ditt sinne och övervinn övertygelser, avslöja andras motiv och hemligheter. Role-play dig genom berättelsen, full av möjligheter för dina karaktärer att misslyckas eller triumfera.



    Styrka är inte alltid det bättre alternativet, du måste använda psykologiska taktiker i strider för att övervinna, smärta, ilska eller rädsla och nå din topprestation. Visa din motståndare hur skicklig, bestämd eller kontrollerad du är och få honom att tappa humöret. Bygg upp den strategi du vill ha, med diplomati i relationer eller att få allierade för att lösa konflikter. Få nya anhängare, rikedomar, berömmelse och respekt i en tävling med andra karaktärer.



    Välj att spela som man eller kvinna, var och en av dem bjuder på nya överraskningar. Utforska din egen väg genom Sacred Fire: A Role Playing Game, nå alla 5 olika slut och få alla 8 viktiga prestationer. Var och en av de tre handlingarna kommer med en annorlunda historia.

    Läs mer

    De bästa priserna för Sacred Fire A Role Playing Game

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Sacred Fire: A Role Playing Game

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev