Instant Gaming EU
 
 

Köp InfraSpace

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    InfraSpace är en science fiction-stadsbyggare där du måste bygga en effektiv och oberoende utopi, där du måste hantera dina resurser för att nå det målet.



    Eftersom du faktiskt inte kan köpa de resurser du behöver för att bygga, som du gör på jorden, måste du sätta dina första bosättare i arbete och låta dem gräva i stället. Låt dem arbeta tillsammans för det stora bästa och samla in några råvaror som svavel, sand, järn eller kol. När du väl har dessa material klara är det dags att göra dina första byggnader och bygga en betongfabrik och ett stålverk för att lägga grunden för din infrastruktur. Kom ihåg att du befinner dig i yttre rymden och att vanliga resurser som mat och syre inte är allmänt tillgängliga, därför måste du bygga en stadig produktionskedja som aldrig får brytas för att din koloni ska kunna överleva.



    Bygg flerfiliga vägar, rondeller och motorvägar för att stödja den stora mängd transporter som krävs för att upprätthålla en stor stad i yttre rymden. Varje enskild bil i spelet är simulerad och det krävs en viss mängd resurser för att den ska kunna produceras.



    De första anländarna var modiga astronauter som kom till den här nya planeten för att säkerställa mänsklighetens överlevnad. Med tiden måste du mata och ta hand om dem för att hålla din utpost igång. Du kommer att se din lilla bosättning växa till en större stad, och när den tiden kommer måste du täcka behoven av ökad arbetsbelastning genom att göra ingenjörer och vetenskapsmän. Se till att dina skolor kan hantera det uthärdliga trycket av att undervisa och bygga upp en ny generation.



    InfraSpace kan verka som ett svårt spel att hantera men det har en mängd olika svårighetsinställningar för att kunna anpassas efter din smak, så var inte rädd för att ge det ett försök.

    Läs mer

    De bästa priserna för InfraSpace

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om InfraSpace

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev