Instant Gaming EU
 
 

Köp ELYON

  • PC
  • Gratis

Ett MMORPG med öppen värld, action och strid, som är beläget på kontinenten Harth. Välj sida mellan Vulpin och Ontari och delta i kriget om kontrollen över en portal som leder till paradiset på ELYON. De mörka apostlarna invaderar också Harth från en annan dimension, och deras mål är fortfarande okända för oss.



Hjälp din fraktion och håll din mark i Realm vs Realm-krig, med hjälp av soldater, artilleri och manamechs inne i din fraktions fästning. Välj den väg som passar dig bäst och slåss med en klan, leta efter ett sällskap eller res i ensamhet i detta enorma spel med öppen värld, fyllt av äventyr och hemligheter som väntar på att du ska avslöja dem.



Du kan använda den omfattande anpassningen av färdigheter för att skapa din egen sprängfyllda glaskanonklass, eller kanske prova en tankig frontfigur. Det finns ett stort antal kombinationer med runstenar, färdighetstillägg och ''Mana Awakening'' som du kan prova och skapa din egen karaktär. Prova de olika klasserna som Warlord, Mystic, Assasin, Elementalist, Gunner och Slayer för att hitta en som anpassar sig bäst till din spelstil. Du kan använda fordon, hästar och husdjur för att hjälpa dig i striderna. Mounts kommer att ha olika hastigheter, stridskraft och ytterligare färdigheter. Husdjur som Automaton hjälper dig i striderna både på marken och i luften.



När du väl har listat ut det kan du bli starkare genom att korsa de lila skuggade portalerna, som leder till plan med rika resurser som hjälper dig att uppnå stor styrka. Utforska världen runt omkring dig och gå in i solo golvbaserade fängelsehålor för att testa din förmåga eller spela med dina vänner för att besegra onda bossar med komplexa mekanismer.



Om strid inte riktigt är din spelstil kanske du vill prova bostadssystemet. Samla in råmaterial från olika källor och skapa ditt eget hem. Du kommer att kunna skapa element i din hemverkstad samt dekorera hemmet och trädgården.

Läs mer
This game is free to play, and offers additional paid content

Packs and additional content for ELYON

Kommentarer om ELYON

  • Också publicerad av Kakao Games
  • Dysterra
    228kr.
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev