Instant Gaming EU
 
 

Köp The Black Heart

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Black Heart är ett 2D 1vs1 fightingspel med gotiskt tema där varelser slåss mot varandra till döds i hemska strider. Även om det är ett fightingspel befinner du dig i en parallell dimension där härskaren har fallit. Kungen använde den kraft som fanns lagrad i hans eget hjärta för att skapa världen och de varelser som levde i den, men en ondskefull person som kallades Final slet ut hans hjärta och mördade honom.



    Berättelserna berättar att bäraren av detta hjärta kommer att utöva enorm makt, därför kommer sex varelser, både från denna parallella dimension och vår värld, att söka efter hjärtat för sina egna syften. Spela som en gigantisk mask och ät dina fiender levande eller som ett stort spikmonster med tentakler som sliter dina motståndare i stycken, eller kanske prova Peketo och hugga ihjäl dem.



    Detta nyligen uppdaterade spel med moderna specifikationer och visuella och ljudmässiga förbättringar firar sitt 10-årsjubileum. Skapat av en person, genom 7 års hårt arbete, vilket inkluderar, musik, berättelse, programmering, grafik och i princip hela spelet.



    Om flytande spelupplägg, combos, episk musik, konstiga bildlandskap, pixelerat blod och komplexa berättelser är vad du letar efter, är The Black Heart perfekt för dig.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Black Heart

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om The Black Heart

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev