Instant Gaming EU
 
 

Köp Nuclear Blaze

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Från skaparna avDead Cells kommer ett episkt brandbekämpningsspel: Nuclear Blaze är ett plattformsspel där du måste ta dig ut ur en mystisk brinnande anläggning samtidigt som du räddar liv. Som professionell brandman blev du luftlandsatt för att bekämpa branden och leta efter överlevande. Men vad exakt är den här militärbasen? Gå till botten med detta mysterium även om du räddar människor från de obevekliga bränderna.



    Du är utrustad med en brandslang som du fritt kan rikta och använda för att kontrollera vissa bränder. Ditt vattenförråd är dock begränsat. Du kan behöva förlita dig på sprinklersystem och vattenledningar för att hålla dig försedd när du tar dig fram. Akta dig för faror som backdrafts och exploderande väggar och kontrollera alla bränder som blockerar din väg. Om du är skicklig och har tur kan du ta reda på varför denna märkliga anläggning ens existerar.



    Har du barn som vill spela Nuclear Blaze? Använd Kids Mode, där du har oändligt med vatten, automatiskt sikte, förenklade kontroller och oändligt med liv. Dessutom får du massor av brandbilar och helikoptrar, för vilket barn älskar inte dem?

    Läs mer

    De bästa priserna för Nuclear Blaze

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Nuclear Blaze

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev