Eneba COM
 
 

Köp Those who Came

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Upptäck en planet som din ras kan bosätta sig på i Those Who Came, ett rollspel med samarbete där ditt uppdrag är att tämja en fientlig värld genom att läka, inte genom att döda. Du är en av Sainen, en av de sista av din ras. Efter årtusenden av fredlig existens drabbades din planet av en katastrof som gjorde den obeboelig, vilket skickade ditt folk till stjärnorna på jakt efter ett nytt hem. Efter år av vandring hittar du en kandidat - Solarus, en dödlig planet med en hård och dödlig miljö. Solarus är redan bebodd av en art som kallas Torek. Nu måste du hitta ett sätt för raserna Torek och Sainen att arbeta tillsammans och förhoppningsvis läka denna trasiga planet.



    Välj din spelstil som Sainen genom att välja en energiförmåga: Airy, Ether, Fire och Jointer. Res runt på planeten i jakt på nya dräkter som låter dig interagera med miljön och läka den. Du kan spela solo eller med hjälp av vänner. Kom bara ihåg att ju mer du läker Solarus, desto lättare blir de sista utmaningarna.



    Våld är inte vägen till seger. Du måste behärska dina energier och skapa liv i Solarus för att ge ditt folk ett hem. Välkommen till ett nytt sätt att spela rollspel på Those Who Came.

    Läs mer

    De bästa priserna för Those who Came

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Those who Came

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev