Instant Gaming EU
 
 

Köp Dire Vengeance

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Använd heliga krafter mot den mörka världens invånare! Dire Vengeance är en Metroidvania av den gamla skolan där du måste hoppa, rusa och undvika dödliga fällor samtidigt som du dödar horder av demoniska fiender.



    Du är Pandora, en äventyrare med uppgiften att rädda ljusets värld. När onda kultister öppnar en portal till Dark Realm släpper de lös en mardrömslik armé över världen. Du måste gå ner i helvetet, besegra dess armé och förgöra djävulen själv för att avsluta konflikten.



    Dire Vengeance är ett enkelt plattformsspel där du ställs mot 8 helvetesgeneraler som bossar. Ta itu med mäktiga magiker, mekaniserade monstruositeter och grymma odöda. Överlev i helvetiska nivåer med varierande miljöer - is, lava, ödemarker och till och med levande kött.



    Använd ditt mystiska Viper Sword, men håll också utkik efter ytterligare vapen som du kan använda mot den demoniska horden. Besegra varje medlem av de fördömda och läs sedan om dem i Bestiary för att upptäcka deras sanna fasansfulla natur. Utforska varje levande och frodigt målad nivå för att upptäcka hemliga vägar och skatter. Slutligen kan du rocka loss till ett heavy metal-soundtrack av Hooman Ahmadi. Allt du vill ha från ett gammaldags plattformsspel finns här i Dire Vengeance.

    Läs mer

    De bästa priserna för Dire Vengeance

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Dire Vengeance

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev