Instant Gaming EU
 
 

Köp Turing Complete

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bygg din egen dator i Turing Complete. Det här spelet är en unik pusselsimulering som utbildar dig i processorarkitektur samtidigt som det underhåller dig.



    I kampanjläget spelar du en människa som har tagits av utomjordingar och fått en stor möjlighet: att ta kontakt med andra avancerade utomjordiska raser. Haken är att du först måste bygga din egen dator från grunden.



    Turing Complete är ett sandlådespel där du kan bygga vilken sorts dator du vill och kommer att visa dig hur. Du får lära dig hur elektroniska kretsar fungerar och får byggstenarna för att sätta ihop en dator, med början från NAND-porten. Därifrån går du vidare till aritmetik, minne och hela CPU-arkitekturen. Mycket snart kommer du att ha en förståelse för hur programmering, grundläggande komponenter och montering fungerar. Och du kommer att ansluta skärmar, timers, ett ljudsystem, användargränssnitt, ett tangentbord och andra komponenter. Du kanske till och med skapar ditt eget assembleringsspråk. Turing Complete är det perfekta utbildningsspelet för blivande programmerare eller alla som är intresserade av hur datorer fungerar.

    Läs mer

    De bästa priserna för Turing Complete

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Turing Complete

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev