Eneba COM
 
 

Köp Sphere - Flying Cities

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Gå in i en science fiction-stadsbyggare där du måste rädda mänskligheten efter en kosmisk katastrof. Sphere - Flying Cities är en blandning av stadsbyggare och överlevnadsspel och ger dig ansvaret för en futuristisk stad där du måste hålla ditt folk vid liv så länge som möjligt.



    I en avlägsen framtid slår en massiv asteroid ner på månen och splittrar den i miljoner fragment som regnar ner på jorden. Kataklymen har nästan helt förstört planeten. Mänsklighetens enda hopp är att använda sin nyupptäckta antigravitationsteknik och lyfta upp en stad i luften. Som befälhavare måste du lista ut hur du ska återuppbygga samhället och överleva varje oundviklig kris som kommer i din väg.



    Bygg upp infrastruktur och hantera knappa resurser för att hålla din befolkning vid liv och blomstra. Underhåll dina maskiner, särskilt dina antigravitationsmotorer, för att hålla din metropol uppe i molnen - annars kommer du att hamna på marken snabbare än du vill.



    Världen har förändrats och inte till det bättre. Du kommer att ställas inför onaturliga katastrofer som geomagnetiska stormar, giftiga moln och meteorregn. Forska i olika tekniker för att minska risken för dina städer och håll dina deflektorsköldar uppe hela tiden.



    Slutligen ska du se till att du kan hysa, försörja och ta hand om dina invånare. Du kan också behöva besluta om uppoffringar måste göras för att bevara resten av befolkningen. Livet är hårt, men du måste hålla ut för mänsklighetens skull. Det är din lott som befälhavare i Sphere - Flying Cities.

    Läs mer

    De bästa priserna för Sphere Flying Cities

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Sphere - Flying Cities

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev