Instant Gaming EU
 
 

Köp Tunche

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Rädda Amazonas regnskog i det skurklika hack-and-slash-spelet Tunche. Följ historien om fem unga karaktärer när de tar sig fram genom regnskogen på jakt efter den stora Amazonasanden Tunche. Men vägen genom djungeln blockeras av mytiska monster hämtade från Amazonas legender. Du har inget annat val än att kämpa dig igenom dem för att nå ditt mål.



    Choose your character: Rumi, trollkvinnan, Pancho musikern, Qaru fågelpojken, Nayra krigaren och gäststjärnan Hat Kid från spelet A Hat In Time. Var och en har sin egen unika spelstil som du kan anta. Upptäck deras individuella skäl för att hitta Tunche och vad de är villiga att göra för att nå sitt mål.



    Explore the Amazon. Tunche är uppdelad i fyra regioner, var och en med tio nivåer och en boss i slutet. För att bekämpa dem måste du nivåhöja din karaktär och skaffa dig färdigheter och ultimata förmågor.



    Roguelite elements. Varje varelse telegraferar sitt drag, vilket ger dig en chans att motverka det om du är tillräckligt skicklig. Om du dör börjar du om från början på din lägerplats, men du behåller dina nivåer och XP.



    Är du redo att ta dig an djungeln? Välj din favoritkaraktär och gör dig redo att kämpa för Tunche.

    Läs mer

    De bästa priserna för Tunche

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Tunche

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev