Instant Gaming EU
 
 

Köp Project MIKHAIL: A Muv-Luv War Story

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Kriget för mänskligheten är igång! Project MIKHAIL: A Muv-Luv War Story ärett hack and slash-spel där du möter en armé av utomjordingar med hjälp av en kraftfull stridsdräkt. Driv tillbaka inkräktarna och rädda det som återstår av mänskligheten.



    I en avlägsen framtid har den mäktiga rasen BETA anlänt och håller på att förstöra mänskligheten. Kriget för överlevnad har rasat i årtionden. Mänsklighetens enda hopp är en humanoid mecha som kallas Tactical Surface Fighter, ett avancerat stridsflygplan som kan skära ner utomjordingar på ett ögonblick.



    Spela i något av tre lägen: Story, Frontier och PvP.



    I Story-läget tar du rollen som Shirogane Takeru, huvudpersonen i Muv-Luv Alternative, som blir en krigare som försvarar mänskligheten. Gör val som påverkar berättelsens gång och avgör vilket slut du får. När du besegrar BETA utomjordingar samlar du in tappade delar och sätter ihop en ännu kraftfullare mecha.



    I Frontier-läget ansluter du dig till en online-fraktion som kämpar mot invasionen av Japan. Samarbeta med andra spelare för att främja din fraktions mål och påverka krigets utgång till din fördel.



    I PvP-läget slåss du i en lagbaserad strid för 4 spelare och bevisar din överlägsenhet i strid.



    Världen är din att försvara med dina kraftfulla mecha-soldater. Spela Project MIKHAIL: A Muv-Luv War Story och förstör BETA en gång för alla.

    Läs mer

    De bästa priserna för Project MIKHAIL A Muv Luv War Story

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Project MIKHAIL: A Muv-Luv War Story

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev