Eneba COM
 
 

Köp The Last Stand: Aftermath

  • PC
  • PS5
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Zombieapokalypsen tar en ny form i The Last Stand: Aftermath. I det här roguelike action-äventyrsspelet tar du rollen som en överlevare i en värld som är angripen av zombier efter ett virulent utbrott som har förvandlat större delen av befolkningen till blodtörstiga monster. Faktum är att du kommer att förvandlas till ett av dessa monster mycket snart, eftersom du också har blivit smittad. Tills det händer kommer du att kämpa dig fram genom en postapokalyptisk ödemark och leta efter ett sätt att överleva så länge som möjligt. När du dör börjar du om på nytt som en ny överlevare, den här gången med förmåner och uppgraderingar som baseras på dina framsteg i det föregående äventyret.



    I The Last Stand: Aftermath utforskar du ruinerna av civilisationen som vi känner den. Du måste leta efter mat för att överleva och även samla material för att tillverka verktyg och vapen. Ammunitionen är begränsad och du måste också möta zombierna i närstrid. Även om det inte är något större bekymmer att bli smittad är det sista du vill att sluta dina dagar uppslukade av monster.



    Misslyckas, res dig och försök igen. Detta är den perfekta formeln för att lyckas i detta roguelike-äventyr i en mörk värld.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Last Stand Aftermath

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om The Last Stand: Aftermath

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev