Instant Gaming EU
 
 

Köp Bright Memory: Infinite

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Kämpa för framtiden i detta flashiga actionspel med hack and slash-element. Bright Memory: Infinite är en uppföljare till originalet Bright Memory och har utökat spelupplägg och en utökad handling.



    Du är Shelia, en skicklig agent för SRO, vars syfte är att skydda planeten från utomvärldsliga hot. Ditt uppdrag: hindra det militaristiska SAI från att förvärva en uråldrig kraft som kan återuppliva de döda. Du beger dig till Land of Sky, öar som svävar ovanför Arktis, där du måste konfrontera SAI samtidigt som du avvärjer attacker från märkliga varelser som bor på ön.



    Bright Memory: Infinite Har snabba och brutala strider där du kan växla mellan skytte och närstrid. Växla mellan fem olika vapen för att hantera olika situationer, eller svinga ett svärd om det börjar bli nära. Du kan till och med byta vapen mellan olika kombinationer. Om du föredrar närstrid har du en bionisk arm som du kan använda för att dra fiender mot dig, hänga upp dem i luften eller skjuta dem med energibeskjutning. Och med de erfarenhetspoäng du får från besegrade fiender kan du låsa upp ännu kraftfullare färdigheter. Med sin frenetiska action, breda arsenal och snabba spelupplevelse är Bright Memory: Infinite ett nöje för alla som gillar strider.

    Läs mer

    De bästa priserna för Bright Memory Infinite

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Bright Memory: Infinite

    Reign
    Reign
    2021 juov 30 00:44 dlcompare.fr
    Jeu plutôt sympa, surtout quand on sait qu'une seule personne est derrière celui-ci. L'histoire est assez bateau, mais le gameplay est très agréable.
    Ett ganska trevligt spel, särskilt när man vet att det bara är en person som ligger bakom det. Berättelsen är ganska enkel, men spelet är mycket underhållande.
    gennyshark
    gennyshark
    2021 juov 19 10:57 dlcompare.com
    A superb game by one only maker person. This game prove that also a one person can do wonderful things if he have arts and work's devotion
    Ett fantastiskt spel av en enda maker person. Det här spelet visar att även en enda person kan göra fantastiska saker om han har konst och arbetets hängivenhet.
    Clastrofudge
    Clastrofudge
    2021 skáb 29 15:35 dlcompare.com
    Can't wait to see what 1 person's able to acomplish.
    Jag längtar efter att se vad en person kan åstadkomma.
    619eaf8bab237@cao cao
    619eaf8bab237@cao cao
    2021 skáb 24 22:36 dlcompare.com
    i looks forward to it someday i'll buy it and i hope is will be great and i want to play also the first once and the second once and that it
    jag ser fram emot det en dag kommer jag att köpa det och jag hoppas att det kommer att vara bra och jag vill spela också den första gången och den andra gången och det är det
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev