Eneba COM
 
 

Köp Ship Graveyard Simulator

  • PC
  • PS5
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ship Graveyard Simulator är den enes vrak den andres skatt. Spela en POV-simulator i första person där du jagar, utforskar och tar bort alla värdefulla delar från övergivna fartyg.



    Kamma igenom kilometerlånga kuststräckor för att hitta olika fartyg fyllda med tonvis med återvinningsbart stål. Leta efter de som bär de mest värdefulla materialen för att göra det värt din tid och ansträngning. Utforska varje enorm skrov för att hitta dolda platser och material som kan bytas ut. När du har undersökt ditt prospekt kan du börja plocka isär det.



    Du börjar med rudimentära verktyg, inklusive sågar, acetylenbrännare och slägga. Börja med ett litet team, uppgradera sedan din utrustning och få de bästa arbetarna på jobbet. Du kommer också att behöva smutsa ner händerna när du plockar isär fartyget - men var försiktig! Detta är inte det säkraste jobbet och ett litet misstag kan göra dig till det senaste tillskottet på denna kyrkogård. Om du är sugen på spänningen i jakten kan du hämta Ship Graveyard Simulator nu.

    Läs mer

    De bästa priserna för Ship Graveyard Simulator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Ship Graveyard Simulator

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev