Instant Gaming EU
 
 

Köp Slice of Sea

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Hitta hem genom en värld av damm och förstörelse i Slice of Sea. I detta lugna och mysiga peka- och klickäventyr spelar du Seaweed, en havsvarelse i en mekanisk dräkt som har gått vilse i ett ödsligt land. På något sätt måste du ta dig igenom detta apokalyptiska landskap av döda maskiner, övergivna fartyg och förstörda tåg och ta dig tillbaka till havet.



    Spelet har ingen dialog, utan erbjuder istället en enkel pusselmekanik som bygger på sunt förnuft och skarp observation. Håll utkik efter användbara föremål som du kan lägga till i ditt inventarium. Lös miljöpussel så att du kan avancera i spelet. Experimentera med ovanliga maskiner. Möt och umgås med bisarra karaktärer.



    Om du fastnar kan du helt enkelt observera din omgivning för att hitta en ledtråd - lösningen finns ofta precis framför dig. Du kan till och med hitta samlarobjekt som är gömda i bakgrunden. Ta också en stund för att beundra den handritade papperskonsten som ser ut som en levande bilderbok. Njut av musiken av Thumpmonks och en huvudtema-låt av Cat Jahnke. Slice of Sea är ett fridfullt äventyr som är perfekt för spelare som vill ta god tid på sig med pussel.



     

    Läs mer

    De bästa priserna för Slice of Sea

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Slice of Sea

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev